GOBA CNC PLASMA

Моделите GOBA CNC PLASMA се разликуваат по димензиите на работната површина. Кај овие модели како дополнителна опрема се сметаат плазма секачот, компресорот и компјутерот – која мора да ја поседувате за машината да може да функционира.


GOBA CNC PLASMA P1530


GOBA CNC PLASMA P1225


GOBA CNC PLASMA P1220


GOBA CNC PLASMA P1010