GOBA CNC PLASMA P1530

Можности:
Машина за сечење на плочест метал со плазма.

Карактеристики:
• Максимална брзина на сечење 20.000 mm/min.
• Работна површина 1.5m x 3m
• Четири степер мотори (три NEMA34, еден NEMA23)
• Редуктори на степер мотори 5:1
• HGR20 индустриски профилирани лизгачи на сите оски
• Коси назабени летви за пренос на движење за висока прецизност и брзина
• Метална конструкција
• Када за вода со решетки
• Приклучок за полнење и празнење на кадата
• Компјутер со пулт и автоматика
• 100А Плазма секач (опционално – 63А, 120А, 160А, 200А, 300А, 400А)
• Дебелина на сечење на материјал до 30мм со 100А плазма секач

Грижа за корисници:
• Бесплатна достава
• Бесплатна монтажа
• Бесплатен софтвер за работа
• Куса обука за работа
• Обезбеден сервис и резервни делови
• Гаранција 3 години*

За работа на машината потребно е да поседувате компресор.

Контакт:
info@gobacnc.com