ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА

Изработка на часовник од лесонит со машина GOBA CNC LASER 80WНа линкот подолу може да спуштите работен фајл (темплејт) за часовник.


Изработка на персонализирани украси од шперплоча со машина GOBA CNC LASER 80W


Гравирање на украс од дрво со машина GOBA CNC LASER 80W


Изработка на практични работи од кожа со машина GOBA CNC LASER 80W


Изработка на практични работи од плута со машина GOBA CNC LASER 80W


Сечење на сива лепенка и слични видови на картони со машина GOBA CNC LASER 80W


Отсекување на ПВЦ лепенка без да се сече подлогата со машина GOBA CNC LASER 80W


Изработка на дихтунзи од клингерит и хартија со машина GOBA CNC LASER 80W


Парцијално отсекување на офсет гума за лакирање со машина GOBA CNC LASER 80W


Гравирање на метал со машина GOBA CNC LASER 80W


Гравирање на метал INOX 304 со машина GOBA CNC LASER 80W


Гравирање на огледала со машина GOBA CNC LASER 80W


Изработка на орнаменти од дрво со машина GOBA CNC M1


Изработка на икони од медијапан со машина GOBA CNC M1


Изработка на панели за врати и мебел од медијапан со машина GOBA CNC M1


Изработка на орнаменти во бука со машина GOBA CNC M1


Изработка на дрвени садови со машина GOBA CNC M1


Длабење во мермер со машина GOBA CNC M2


Длабење во алуминиум со машина GOBA CNC M2


Изработка на украси и букви од стиропор и стиродур со машина GOBA CNC А1